Bordlampe med lup gør det muligt at se ned til mindste detalje

En bordlampe med lup er en lampe med forstørrrelsesglas, som er smart og praktisk at have i hjemmet, hvis man har svært ved at læse de ofte små skriftstørrelser, som findes i magasiner og blade, eller hvis man gerne vil helt ned i detaljen når man syr, hækler og lignende.

Der er således mange måder at bruge en bordlampe med lup til, og uanset hvilket behov man har for at få forstørret, så vil en bordlampe med lup være den ideelle løsning. Vi ser i det følgende nærmere på nogle af de gode egenskaber ved en bordlampe med lup.

Har du brug for et forstørrelsesglas ved skrivebordet, hvad enten du læser i en bog eller er på internettet, eller sidder ved dit arbejdsbord og syr, hækler, kigger på frimærker eller andet, så er en bordlampe med lup en rigtig god løsning.

En bordlampe med lup kan både sættes fast til bordkanten, men kan også fås som fritstående bordlampe med lup. Der kan være gode fordele, men også ulemper ved de enkelte typer, så sørg for at få valgt den type, der er den bedste løsning for dig.

Der er særlige modeller af bordlamper med lup, som også kommer med lys. Dermed bliver det endnu nemmere at se, og som gør disse modeller meget fordelagtige på de steder, hvor der i forvejen ikke er meget lys.

Husk også at tænke grundigt over graden af forstørrelse, som man vil have af sin bordlampe med lup. De almindelige bordlamper med lup har en 2x forstørrelse, men det er muligt at få mere. Husk at jo større forstørrelse du bruger, jo mindre areal vil blive forstørret.

Overvej nøje dine ønsker og behov til din nye bordlampe med lup, herunder om den skal være med eller uden lys, og om den skal kunne sættes fast til bordkanten, eller skal være fritstående, og hvor høj grad af forstørrelse du skal have på din lampe med forstørrelsesglas. Det kan nemlig sikre dig, at du ender med at vælge den helt rigtige bordlampe med lup for dig.