0Item(s)
0 varer Vis kurven

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kattnakken

Kattnakken

30 vare(r)

30 vare(r)

Kattnakken

Kattnakken er et norsk brand dannet i februar 2013 af Silje Vatne Erland. Silje har 12 års erfaring indenfor design, udvikling og produktion af børnetøj.

Med motto’et ” ”Børn skal have det sjovt i det tøj, jeg designer” startede hun Kattnakken.

Kattnakken er navnet på et fjeld fra det område, hvor Silje voksede op.  På fjeldet er vejret meget omskifteligt med både regn, kraftig blæst, kulde, sne og sol. Netop dette er inspirationen til Siljes brand, der hovedsagligt er overtøj til små og store børn.

Naboerne Henriette Langerhuus og Joan Vestergård Hansen startede Kattnakken Danmark. De havde begge dårlige oplevelser med børn, der kom våde hjem fra børnehave, og manglede børneovertøj i ordentlig kvalitet.

Både Henriette og Joan har kendskab til betydningen for regntøj i god kvalitet. Henriette er fra Bergen, også kendt som regnens by, og Joan har dyrket sejlsport på højt plan, hvor man ofte bliver vådt og kold.

Henriette var en dag i Bergen, hvor hun så regntøj fra Kattnakken. De tog herefter sammen til øen Stord for at møde Silje. Dette var starten på Kattnakken Danmark.

Kattnakken er et yderst populært og anerkendt brand i Norge. Det er en prioritet for branden, at det skal være sjovt og behgaeligt for børn at have tøjet på. Derudover er al Kattnakkens tøj lavet af materialer i utrolig høj kvalitet. Al ydertøj er eksempelvis lavet er kvalitets PU, hvorfor det har en lang holdbarhed. Kattnakkens tøj kan derfor gå i arv til flere børn.

Regntøjet er lavet af den blødeste og bedste kvalitet i Danmark, og uldundertøjet er lavet af 100% merinould i meget god kvalitet, hvorfor børn elsker at have det på, da det ikke kradser.

Kattnakken har et stort udvalg af uldundertøj, -bodyer, -bluser, -sokker, -jakker og -bukser, Rengtøj, flyverdragter, vanter, luffer, huer, elefanthuer, savlesmækker og regnhat. Tøjet og tilbehøret laves til børn fra 0 år. De laves også tøj til store børn og voksne.