Den perfekte spisestue

I rigtig mange hjem, særligt moderne hjem, er spisestuen blevet en del af enten køkkenet eller stuen, fordi man netop er interesseret i, at det ikke kun er et sted, hvor man indtager dagens måltider, men at det faktisk også blive et sted, hvor der er plads til alle mulige andre aktiviteter i hverdagen.

Så det er bestemt det værd at gøre noget ud af spisestuen, så hele familien har lyst til at opholde sig i den på de tidspunkter, hvor det ikke nødvendigvis handler om at spise et lækkert måltid sammen. Så se med her og find ud af, hvordan du blandt andet kan indrette din spisestue, så den bliver mere indbydende.

Stue

Et sted til lækker mad, lektier og gode snakke

Det, som netop er så skønt ved spisestuen, hvis man altså sætter det rette præg på den, er, at man kan lave så mange forskellige ting der. Man kan selvfølgelig spise dagens måltider der, hvorfor det også er praktisk, at spisestuen ligger nogenlunde tæt på køkkenet. 

Men derudover at det faktisk heller ikke nogen dum ide, at spisestuen er en del af stuen, fordi det netop vil skabe et stort fællesrum. Ved spisebordet man kan nemlig også sidde og arbejde, lave lektier, tegne lægge puslespil og alt muligt andet. Det gode ved det er desuden, at man kan sidde der hele familien, selvom man ikke laver det samme. Det er det, som et fællesrum skal kunne, og det kan sagtens være spisestuen.

Plankebord af fyrretræsplanker

Hvis der skal være plads til både mad og alle mulige forskellige former for fordybelse i spisestuen, så er det også vigtigt, at der er det helt rette bord, som er lækkert, og som også har en god størrelse. Her kan man eksempelvis kigge nærmere på fyrretræsplanker. Fyrretræsplanker er nemlig rigtig flotte i et plankebord og giver et flot, skandinavisk udtryk. Derudover kan man også få et rigtig stort bord ud af fyrretræsplanker, hvilket jo er perfekt, hvis man gerne vil have plads til mange aktiviteter omkring bordet. ​​Se mere her hvis du kunne være interesseret i et plankebord at fyrretræsplanker.

Spisebord

Noget på væggene

Det sidste råd til at kreere den helt perfekte stemning i spisestuen, som giver hele familien lyst til at hænge ud der med alt fra lektier til puslespil, er selvfølgelig at hænge noget op på væggene. Det er bare hyggeligere at sidde i et rum, hvor der er gjort noget ud af stil og personlighed, end hvis rummet er forholdsvist tomt. 

Plakater er en rigtig god løsning til netop dette, fordi de hurtigt kan pifte enhver væg op. For at det stadig bliver et rum, som alle i familien er interesserede i at opholde sig i, kan I også overveje, om alle i familien også skal være med til at vælge plakaterne. På den måde bliver det endnu mere et fællesrum, hvor alle føler, at de har en plads, og det er jo gerne sådan det skal føles at være en del af en familie. Så vælg plakaterne sammen!