Farver i hele hjemmet – for hele familien

Farver kan skabe glæde eller andre rare følelser, som du forbinder farven med. Det kan skabe hygge, starte samtaler og gøre dit hjem varmt og indbydende. Det kan skabe incitament til sjov og leg og læring for alle aldre. 

Det gælder for alle familiens medlemmer, at farver har en god effekt. Så det kan være en god ide at tage flere farver med i indretningen og hverdagen. 

Farver er for alle 

Det er de færreste, der ikke har en eller flere yndlingsfarver. Det kan skyldes, at farver ofte er forbundet med noget særligt eller skaber glæde. Det kan derfor have en hyggelig effekt for eksempel at købe et farvet møbel eller farve en væg i hjemmet og for de mindste kan det være god læring at farvelægge og lege med farver. 

Farver er derfor for alle. Tænk blot på, hvor hyggeligt hele familien synes det er, når der for eksempel bliver pyntet til jul, fødselsdag, påske eller nytår. Det betyder nemlig, at en masse farver får plads i indretningen, men måske det ikke kun behøver at være til særlige anledninger? 

Barn der maler

Print farver

Farverne behøver ikke at betyde dyre malerier eller en ny farvet sofa. Det kan være små ændringer der får mere farve ind i jeres indretning. En måde at gøre det på kunne være at købe en sampak med blækpatroner til jeres printer, så I kan printe i alle farver. 

Så kan I printe en plan for ugen ud med en spændende farvet baggrund, eller printe søde farvede billeder ud til børneværelset. På den måde kan I ved at printe med farver nemt integrere flere farver i jeres hjem. 

Hænder med neglelak

Farver på neglene 

En anden sjov måde til at få flere farver ind i hverdagen er gellack. Det giver muligheden for at pynte neglene med flotte forskellige farver. Det kan være en sjov og hyggelige aktivitet for flere af familiens medlemmer. 

Derudover så er gellack særligt smart i forhold til hårdtarbejdende forældre eller små pilfingre, fordi det holder længe. Læs mere her og find de farver, som I er nødt til at have i jeres hjem. Så kan I ved fælles hjælp få flotte farvede negle.