Leg på internettet

De fleste mennesker kan vist hurtigt blive enige om, at der er meget værdi i at lege. Hos børn kommer det med at lege helt naturligt. Når vi så bliver ældre, stopper vi med at lege på traditionel vis. Der er dog alligevel elementer af leg i vores hverdag – et eksempel her kan være, når vi har sex. 

Leg er en særlig form for tilstand, hvor man forholder sig let, kreativt og nysgerrigt overfor verden og sine omgivelser. Ofte er leg forbundet med glæde og humor. Det at lege kan være et tiltrængt pusterum i en presset og travl hverdag. Vidste du, at det også er muligt at lege på internettet? Det er det! Læs mere her.  

To børn leger

At spille computerspil er at lege

I mange tilfælde kan det at spille computerspil være at lege for voksne mennesker. I mange computerspil bliver du ført ind i en anden verden, og det handler om, at du skal leve dig ind i spillet og være kreativ, hvis du gerne vil vinde eller nå langt i spillet. På denne måde kan computerspil ses som en form for leg. 

I de spil, hvor du selv kan være med til at skabe – dette er fx Minecraft og The Sims – er der i den grad tale om at lege. Her kan du teste din opfindsomhed og dine evner som skaber, og du bliver i høj grad stimuleret kreativt. Dette kan være rigtig rart at bruge lidt tid på en gang imellem i hverdagen, når du lige skal koble lidt fra. 

Hvis du vil tage din leg på internettet et skridt videre, kan du også overveje selv at forsøge dig med programmering. Dette er en sjov måde at udfordre sig selv på kreativt.

Bitcoin

Leg med bitcoin 

Hvis du bliver grebet af denne leg på internettet – måske enten i form af computerspil eller med selv at programmere – kan du tage skridtet videre og begynde at “lege” med bitcoin. Bitcoin er en virtuel valuta, som indgår i et online betalingssystem. Bitcoin handler altså om penge, og hvis du har talent inden for feltet, kan du her tjene en hel del penge. 

Bitcoin er meget populært at investere i, og det er kun få steder du rent faktisk kan betale med bitcoin. Også derfor er bitcoin verdens mest kendte kryptovaluta. 

Når man taler om bitcoin, taler man også om bitcoin codes. Her er det vigtigt, at du finder en code, som ikke er en scam.