Sådan holder du styr på hele familiens aftaler

Når man er i en familie, er der mange ting der skal gå op i en højere enhed. Det gælder i særdeleshed også ens aftaler og andre ugeaktiviteter. 

Det kan være svært nok at huske, hvad man skal selv på onsdag i næste uge, men så at huske hvad ens partner skal eller hvad ens børn skal – av for pokker, den opgave er næsten umulig. I hvert fald hvis du skal huske den i hovedet. Derfor får du her 4 råd til, hvordan du lettere kan huske hele familiens aftaler. 

Fælleskalender 

I kan vælge at anskaffe jer en familiekalender. I jeres familiekalender skriver i så løbende alle jeres aftaler ned. På den måde kan du let se, om der er lavet planer på torsdag i næste uge, eller om du kan lave planer. Du kan også nemt selv huske på, hvis der er noget du skal have ordnet til en bestemt dag, fordi det alt sammen står i jeres familiekalender. 

Det vil være en god ide at vælge en kalender til væggen, fordi den er nem at gå til. Den bliver desuden heller ikke væk hvis den hænger på væggen. Det er også nemmere at huske at skrive i jeres familiekalender, hvis den hænger fremme og i dermed bliver mindet om den. 

fysisk kalender

Lapper på køleskabet  

I stedet for en kalender til væggen, så kan i også vælge at hænge små lapper på køleskabet. Her kan du skrive, hvis du har en tandlæge tid den og den date. På den måde ved din partner, at der er du ikke hjemme og han eller hende står derfor for aftensmaden. 

Du vil også slet lettere kunne huske dine aftaler, fordi du bliver mindet om dem, hver eneste gang du skal i køleskabet. Hvis i har børn og deres aftaler også skal på køleskabet, kan i dog risikerer at det bliver ret fyldt med små lapper papir. 

Fælles digital kalender 

I dag kan man også lave en fælles digital kalender på sin mobiltelefon og sin partners mobiltelefon. På den måde kan du nemt oprette en aftale og den vil så også ryge ind på din partners telefon. Det er de færreste voksne der i dag ikke har en smartphone. 

Derfor vil denne løsning kunne fungere for de fleste, da det blot kræver en smartphone for at kunne sætte det op. I skal dog begge huske at anvende den fælles digitale kalender og huske at tjekke den, inden i selv laver aftaler. 

Hver jeres kalender 

I kan selvfølgelig også vælge, at have hver jeres kalender og så blot skrive de samme aftaler ind. Så i begge ved, at jeres barn har en legeaftale den og den dag, men uden at i har en fælles kalender. Nogle mennesker foretrækker at have deres egen personlige kalender og det kan man også sagtens. 

I kan jo bare tage at sammenligne jeres kalendere en gang imellem. Når i så laver en aftale hver især husker i bare at fortælle jeres partner om aftalen så han eller hun kan skrive den i sin kalender.