Sådan holder du alkoholen væk fra de små

Kan du godt lide at få et glas gin eller et glas rødvin, efter du kommer hjem fra en hård arbejdsdag? I denne artikel får du nogle gode råd til, hvordan du kan gemme alkoholen væk i hjemmet, så de små ikke kommer til det men du har selv har nemt ved at række ud efter det. 

tre drinks

Et aflåst skab i stuen

Mange danskere vælger at anskaffe et skab til inde i stuen, som kan aflåses, når de har små børn i hjemmet. På den måde kan du gemme alle mulige ting herinde i skabet, uden at dine børn har mulighed for at få fat i tingene. 

Det kan for eksempel være din alkohol, eksempelvis ginger gin, men også dyre krystalvaser, som du fik i bryllupsgave. 

Du kan nemt anskaffe sådan et skab inde på nettet. Her er det ofte meget nemt at finde frem til lige præcis det man leder efter, eftersom det er nemt at hoppe fra en netbutik til den anden. 

 Glas gin

Tænk i højder

Hvis du ikke lige har råd – eller plads – til at have et skab dedikeret til alkoholen inde i stuen, så er det heller ikke strengt nødvendigt. Prøv at tage et kig rundt i dit køkken eller din stue, som det er lige nu. Har du nogle høje overflader, som du kan stille alkoholen på, hvor børnene ikke kan nå det? 

Det skulle gerne være muligt at finde frem til en lidt højere placering. Du kan for eksempel rydde et almindeligt køkkenskab til formålet.